DE AANMELDING IS GESLOTEN

Aanmelden

Door uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden kunt u zich inschrijven voor deelname aan de Oldtimerdag Alphen aan den Rijn 2010.

      Naam:
    
      Adres:
    
      Postcode:
    
      Woonplaats:
    

      Telefoonnummer:
    
      E-mailadres:
    

      Soort voertuig:
    
      Merk voertuig:
    
      Type voertuig:
    
      Bouwjaar voertuig:
    

Inschrijvingen tot 6 september krijgen een bevestiging per email en een uitnodiging thuis gestuurd.
Inschrijvingen vanaf 6 september krijgen alleen per email antwoord en krijgen de gegevens bij de inschrijftafel aan de start.
De kosten voor deelname bedragen € 12,50 per deelnemer/inschrijving te voldoen op 11 september 2010 bij aanmelding. In deze kosten is één lunchpakket inbegrepen.

      Aantal extra lunchpakketten:   (kosten € 6,50 per stuk)


          Druk op de ‘send’ knop om uw aanmelding te bevestigen !

 

Voor informatie over deelname kan contact worden opgenomen met:

Secretariaat Oldtimerdag
Hooftstraat 164a
2406 GP Alphen aan den Rijn
tel. 0172 - 494902
E-mail: inschrijving@oldtimerdagalphenaandenrijn.nl
 
Deelnemen staat open voor iedereen! U bepaalt zelf (in alle redelijkheid) of uw voertuig een oldtimer is, er is geen exacte grens.
Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot maximaal 250; het plaatsen geschiedt op volgorde van datum van inschrijving. Deelnemerskosten zijn te voldoen tijdens het aanmelden bij de startlocatie in het schoolgebouw van SBO "Op Maat" bij aanvang van de Oldtimerdag. Iedere deelnemer krijgt een gratis lunchpakket, een rallybord en een herinneringsgeschenk. Extra lunchpakketten zijn desgewenst beschikbaar.
Adres startlocatie deelnemers:
Basisschool "Op Maat" Henry Dunantweg 11 2402 NM Alphen a/d Rijn
Plattegrond startlocatie

Uw deelname is voor eigen risico. Als deelnemer bent u verplicht alle aanwijzingen welke door of namens de Oldtimerdag coördinator worden gegeven op te volgen. Commerciële activiteiten zijn niet toegestaan. Dit geldt uiteraard niet voor de sponsors van de Oldtimerdag. Indien u of uw bedrijf deze dag mede zou willen sponsoren dan kunt u hierover contact opnemen met het secretariaat.